Til predator fiskeriet kræver det en bred vifte,af hjul og stænger, af forskellig kaliber. alt efter om det er Gedde,sandart eller aborre man jager. 13Fishing tilbyder de helt rette grejer til netop dette.. jeg har været ude og teste en god stak stænger af,og jeg må indrømme.. jeg er imponeret..

13Fishing fate Black casting 130gr monteret med Concept A3.. et ret kraftigt sæt,som kan håndtere de helt store agn,samtidig er den ikke stivere end at den sagtens kan fiske mellemstore agn så som feks Rapala peto/Otus

13Fishing Muse Black 20-80 gram monteret med Concept A2.. dette er mit nye favorit allround setup,den lave vægt gør det til en ren fornøjelse at stå med. Dette sæt fisker jeg alt fra,mellemstore woblere og gummi shads, til mindre jerkbait’s . Lige inden fredningen havde jeg fornøjelsen af at fighte en Gedde på 10,2 kilo på netop denne stang,og det klarede den til punkt og prikke.

13 Fishing Fate Black 10-40 gr monteret med Concept TX..Fate Black serien er en forholdsvis pris billig serie,og man får virkelig meget for pengene.. stangen er let og passer perfekt til lidt mindre woblere og jerkbaits,som feks Rapala shadowrap. Det er værd at bemærke at Concept TX hjulet er saltvands bestandigt!

13Fishing muse Black 3-15gr monteret med Concept Z sld.Den perfekte Aborre/jig stang,Lav vægt og en hurtig action,gør at den fint håndterer små jig’s og mindre woblere,men også agn som Rapala shadowrap håndterer den super fint.. en fed detalje på hjulet er at man med en lille udvendig slider kan justerer den indvendige bremse,som man jo normalt skal ha hjulets side dæksel af for at justere.. dette er en fed detalje hvis man skifter mellem agn i forskellig vægtklasse

En sidste ting er de fede skull guard’s som følger med nogle modeller,men som også kan købes løs.. et gummi etui som nemt monteres på hjulet som skåner mod knubs under transport

For yderlig produktinformation gå til Rapala.dk samt normark.dk. #13fishingeurope #rapalaproguide #rapala