Vente tiden har været lang i år, jeg formoder at den kolde vinter og manglende regn, og der ved lav vandstand, har været medvirkende til at jeg først ser fisk ved åen her midt i maj.. Sidste år fik jeg de første fisk allerede først i marts, så sæsonen er kortet noget af i år. Men i dag var der endelig fisk, ikke noget stort og prangende, men små flotte bækørreder som ikke kunne stå for en Vibrax str. 2 i sølv med røde prikker.

Jeg har helt glemt hvor aggressive bækørrederne hugger, det er simpelthen fedt på let grej. På min vej tilbage går jeg og kaster lidt opstrøms, og helt inde under brinken hugger en sjælden gæst, nemli en smuk lille stalling.

Fredningen er netop overstået, så den bliver hurtigt og nænsomt genudsat…

For yderlig produktinformation gå til normark.dk samt Rapala.dk

#rapala #sufix #13fishingeurope #bluefox #vibrax #rapalaproguide