Jeg har skrevet om dem før, jiggen med det lidt specielle navn “My name’s Jeff” fra 13fishing. Sidst var jeg meget imponeret over det bløde gummi, og hvor lidt der skulle til før at den lille padletail kørte og skabte liv i jiggen.

Sidst jeg var på søen riggede jeg til inde ved land, og “My name’s Jeff” blev monteret på et 14 gr. jighoved fra VMC. Jeg prøvede lidt forskellige jigteknikker inde i vandkanten og blev overrasket over, hvor meget opdrift der er, i denne lille jig. Jiggen står lodret op fra bunden på trods af det tunge jighoved, og udover at det ser vildt godt ud og giver troen på at den virker, så er den også meget lettere for aborre at samle op.

Man må sige at aborrerne samlede den op i stor stil på sidste tur, der var rogntunge aborre i stort set hvert kast, med en flot fisk lige over kiloet som den største.

Beste jigteknik var meget små bevægelser, så jiggen løftede sig 5-10 cm fra bunden, for derefter at falde ned igen, og dermed imitere en byttefisk der søgte føde på bunden.