Endelig fik vi solen at mærke, og efter weekendens skønne vejr, skulle overflade fiskeriet ha en chance.. Turen gik til en lille lavvandet sø, med masser af åkander.

Jeg starter med Rapala Maxrap Wall n Roll 10cm. En let lille wobler som kan fiskes lige under overfladen, eller med løftet stangspids, og små Jerk’s så popper den og slår fra side til side. Det kunne Gedderne godt lide i dag, en flot gedde på små 80 cm kom flyvende ud af vandet og huggede på den nye Rapala Maxrap Walk n Roll. Det giver de fedeste hug i overfladen, og det giver et kick at se fiskene komme flyvende fri af vandet i hugget..

Ud over Rapala Maxrap Walk n Roll, havde jeg pakket div overflade agn. Her ses et udpluk af mine favoritter.

Rapala skitterpop.. traditionel popper i forskellig størelse. Rapala BX wake.. flydende wobler med helt lodret ske,som giver en vuggende gang, uden at trække agnet ned af. Rapala super shad, denne wobler kan trække ned på ca 2 meters dybde, men med hævet stangspids, samt langsom indspinning kan fiskes så halen slår helt oppe i overfladen!!. Rapala subwalk 9cm. Jerkbait som går ret højt og ved spinstop bliver den hængende i vandsøjlen.

Alle agn blev fisket med det monster fede 13Fishing setup!! 13Fishing Fateblack 15-40gr 7 fod, monteret med 13Fishing TX2 og Sufix 832 Line. For yderlig produktinformation gå til Normark.dk samt Rapala.dk. #Rapala #13Fishingeurope #Sufix #Rapalaproguide