Bækørrederne kan til tider være meget selektive, og i en periode som nu, hvor det bla sværmer med Majfluer, kan det være rigtig svært at få dem til at hugge på spinner, og wobler.det er som om at de kun er fokuseret på de små insekter i overfladen. Når man nu som jeg selv, ikke er den store fluefisker, må man jo tage andre tricks i brug.. Jeg fisker stadig med en Rapala wobler eller en Vibrax spinner, da det selvfølgelig stadig kan lokke en fisk til,men ca 1 meter foran agnet monterer jeg en lille ophænger krog, hvor jeg har en af de nye Bluefox Lil’Creature micro softbaits monteret..

BlueFox Lil’Creature er en ny softbait serie bestående af mindre samt helt micro nymfe og insekt immitioner.

Jeg skal helt sikkert også teste dem som ophænger til kystfiskeri efter havørreder, og på dropshot efter Aborre

For yderlig produktinformation gå til Rapala.dk samt normark.dk. #Bluefox #Lil’creature #13Fishingeurope #Rapala #vibrax #Rapalaproguide