Ishøj sportsfiskerklub’s årlige tur til Roskilde fiskeland var igen i år præget af enormt svært karpefiskeri.

Vores teori er, at karperne kan fornemme de mange liner i vandet fra de 30 fiskere der deltager på turen.

Da jeg have min dreng med på turen, valgte jeg det aktive fiskeri fra, og satsede på 3 stænger fisket med bolt-rig. 2 af stængerne fiskede langs egen bred og med små fine karperigs, mens den sidste stang fiskede med 2 x 20mmm fiskeboilie, monteret på en stærk VMC Sure Set, og dette rig blev fisket langt ude i størland. Forfanget bestod af 0.44 mm sufix fluorocarbon, og efter blyet havde jeg 5 meter 0.62 mm sufix fluorocarbon som slagline

På hele weekenden blev der blot fanget 3 karper og 6-8 stør, så fiskeriet var bestemt ikke prangende. Det lykkedes mig at fange en enkelt stør på 32 kg, som min dreng kunne hjælpe med at holde under fotografering.

Støren var virkelig i god stand – det er meget tydeligt at de ikke mangler mad.