Efter nogle lidt pressede uger, var der langt om længe, igen tid til en eftermiddags tur til søen. Grundet det dekloge sommervejr, var grejkassen pakket med diverse poppere, samt topwater agn,så som Rapala twitch n rap, Subwalk, BX wake samt Rapala Walk n Roll.

Fremme ved søen var der i den ene ende forholdsvis fri for åkander,og da min 13Fishing museblack 20-80gr stang var monteret med en Rapala Peto i en skalle farve, fra sidste fisketur,fik den altså lige chancen.

Det viste sig at være en god beslutning, for i tredje kast blev et spinstop afbrudt af et hårdt, tungt, kontant hug!! SMASK!!!! En super flot madamme på 106cm og i god stand kunne landes. I min iver for at komme i gang, med fiskeriet havde jeg ikke nået at få mine vaders på, så landingen foregik i shorts og strømpesokker😂🤷🏼‍♂️.

Efter udsætning af den første fisk, fik jeg vaders på og gik længere om i søen, stadig med Rapala Peto for enden af linen..her var der masser af grøde og åkander,men den fik nu chancen alligevel. Den næste halve time havde jeg 5 lidt mindre fisk forbi til afkrogning, alle taget på Rapala Peto fisket imellem åkanderne..

Grej jeg brugte på turen. 13Fishing MuseBlack 20-80gr monteret med 13Fishing Concept A2 selvfølgelig med Sufix 832 Line samt Sufix Flourcarbon forfang. Sidst men ikke mindst Rapala peto 20cm i farven ROL

For yderlig produktinformation gå til normark.dk samt Rapala.dk. #13fishingeurope #Rapala #Sufix #Rapalaproguide