Sommeren er over os og Makrellerne har så småt meldt sin ankomst i fjordene.

Er man heldig at spore sig ind på stimerne kan det være noget rigtig hektisk fiskeri, som er helt perfekt at have børnene med til. Typisk fisker man med et Makrel forfang med 4-5 små “fluer” på og et blink nederst som ballast. Her til passer Bluefox møresilda perfekt,i størelserne mellem 15 og 32 gram.

Men i dag skulle der prøves noget nyt, og jeg havde pakket lidt forskelligt Aborre grej med, bla. Rapala fatjack, Jack deep,samt Rapala V-blade.Dagens storfanger var uden tvivl, Rapala Jack deep. Den udfiskede samtlige kyst blink jeg ellers havde med i kassen. Den kaster rigtig godt woblerens størelse taget i betragtning. Jeg fiskede med min 13Fishing OmenBlack 9” 10-30gr monteret med 13Fishing Creed hjul i str 2000. Perfekt combo til dette fiskeri. Så pak grejkassen og kom på vandet imens makrellerne er her. Knæk og bræk og god sommer.

For yderlig produktinformation gå til normark.dk samt Rapala.dk #Rapalaproguide #13Fishingeurope #Rapala #Sufix