Min Stang nr. 5 og 6 fra 13fishing serien “Muse Black” landede i sidste uge hjemme hos mig.

Den ene med længde på 234cm og kastevægt på 40-130 gr er til kastefiskeri efter gedde.

Den anden var en stang Ulrik havde brugt på vores sidste vertical tur, og som jeg var blevet enormt misundelig på. Den har tilstrækklig rygrad til at lave jigbevægelser med de tunge vertical jigs og sætte krogen men samtidig er klingen ikke kraftigere, end at den flexer helt i bund under fighten med de stærke fisk. Modellen er 203 cm. med kastevægt på 10-30 gr, og den skulle selvfølglig straks afprøves.

Søndag eftermiddag var vejret fint, og jeg pakkede hurtigt min nye stang og en håndfuld vertical jigs fra Storm og kort efter sad jeg på søen.

Der var langt mellem ekko’erne, men allerede ekko nr. 3 rejste sig til Storm jiggen og inhalerede den på bedste sandart-manér.

Feeed fight på den nye stang og turens første sandart var en realitet. Jeg måtte et par gedder igennem, før der igen stod sandartfight på menuen. Denne fisk skulle der fiskes til i lang tid, før den tog sig sammen til at inhalere jiggen – Det gjorde den til gengæld med stil, og jeg måtte have den helt lange tang frem for at afkroge fisken. Super debut til den nye stang!