Langt om længe var der tid i kalenderen til en lille aftens fisketur. Da de mindre sø’er, stadig kan være ret tilgroet blev Grej kassen pakket med div topwater agn, bla Rapala bx wake, Bx brat, samt Rapala Walk and Roll..der ud over tog jeg et par af de gode gamle flydende woblere med også..

Jeg prøvede lidt forskelligt, men kunne ikke få fiskene i tale på popper agn, så jeg måtte gå andre veje, og her er de gamle traditionelle Flydende Rapala woblere altså bare kanon gode.. med gode spin pauser kan de fiskes helt oppe under overfladen, så man slipper for det værste grøde, og samtidig får man et agn med en god loggende gang, og i dag var det Rapala Flat rap 16cm som kunne sætte hugget.. en super flot meter gedde, som gav en fed fight på 13 Fishing fate Black 7” 15-40 gram.. en helt perfekt stang,til en super atraktiv pris..

Grejet jeg brugte var følgende.

13 Fishing TX2 multihjul monteret med Sufix 832 Line. 13 Fishing fate Black 7 fod 15-40 gr kastevægt, Rapala flat-rap 16cm 29gr.

For yderlig produktinformation gå til Rapala.dk samt normark.dk. #13Fishingeurope. #sufix. #Rapala. #Rapalaproguide