Den korte tur skal man aldrig undervurdere, med en travl hverdag kan timerne ved åen være sparsomme. Men for mit vedkommende er det ofte tit de bedste.

Ikke fordi der er fisk i hver tur, men ganske simpelt at jeg møder åen, på mange forskellige tidspunkter. Hvilket giver en masse input, som jeg så kan noterer mig og bruge på senere tidspunkter.

Den klassiske Vibrax spinner, et must I grej kassen.

Et par lidt for ivrige 30 minutter, hvor jeg mistede et par fisk, kunne godt mærke det var et stykke tid side jeg havde været ude, var alt for ivrig, hvilket resulterede i et par dumheder.

Efter jeg havde rystede de par dumheder af skulderne, så jeg endnu en ringene fisk. Den gjorde jeg klar til at kaste på, første kast ramte ikke perfekt. Men det gjorde det næste og efter et par indspinninger på hjulet kunne jeg sætte krogen i en pæn 45cm havørred

De nye model net Rapala er kommet med er i en klasse for sig, hurtigt at folde ud, kun ved bruge af en hånd. Denne model bruger jeg også ved kysten, samt i båden når jeg jagter Aborre. Fedt design og skånsom for fiskene med de lækre gummimasker. Super kompakt og let da det er lavet af karbon.

Dette er et billed fra Seatrout Smash 2, hvor Thomas og jeg bruger dette net .

I denne video her under, havde jeg knap 2 timer efter aftensmaden, jeg var super spændt havde ikke været ude at fiske i næsten 2 mdr. Så havde heller ikke haft mulighed for at tjekke forholdene inden. Det viste sig at der var meget lav vandstand, knap 20cm. Men fiske det skulle jeg.

https://youtu.be/vu2CLC-nP5Q

Knæk og bræk Flemming.