Sensommer og tidligt efterår er altid hvar tid for mig. Normalt binder jeg selv alle mine tackler, men i bunden af en af skufferne med blandet fiskegrej fandt jeg nogle pakker med tackler fra VMC, som så meget interessante ud og var lige til at sætte på.

VMC færdig rig til pighvar

“Revolution hydroflow rig” var som skabt til hvar: lang rig line, spinnerblad, perler og SUPER skarpe kroge med fastgrip, hvor krogen har flere modhager, men hvor første modhage sidder meget tæt på krogspidsen, og fisken derfor sikres meget hurtigere.

Fin slethvar fanget på tobis og VMC Rig

Det blev til 4 Hvar på en formiddags fiskeri og 3 af dem var på VMC’s færdigrig.

Det kan i øvrigt stærkt anbefales, at fiske hvar med Bastcasting sæt bestående af Muse Black 10-30gr og Concept Z Slide baitcaster fra 13Fishing – Det giver lidt ekstra finesse til fiskeriet, med god føling til agnen og super aktion under fight af hvar.