Med 11cm og en vægt på 26gram, præsentere Rapala deres nyeste skud på stammen. Kort sagt en kaste raket med nogle utrolige farve kombinationer samt en lækker gang i vandet.

Denne kystwobler skaber masser af opmærksomhed, både ved indspinning men også ved spinstop. Har fisket med Kallan under optagelserne til Seatrout Smash 2, både ved den ydre kyst samt fjorden. I pålandsvind og barske forhold. Den klare disse vejrforhold til UG.

Kallan er monteret med 2 springning og VMC’s stærke Black Nickel kroge. Efter min optik et agn der med sikkerhed kan trikke de smukke havørreder til hugget. Når næste års sæson for Havbars bliver skudt igang, vil jeg med sikkerhed give Kallan chance her, med de 26gram og dens aerodynamisk design, giver det muligheden for at komme et rigtig godt stykke ud over høfterne.

Knæk og bræk Flemming