Den sidste tur ved åen, inden mit fiskeri efter gedder og aborre begynder. Turen var endnu en af de korte af slagsen, grejkassen blev fyldt med lidt blandet Vibrax spinnere og afsted det gik.

Der skulle ikke mange kast til før den første fisk huggede på spinneren, en pæn bækørrede blev afkroget. Mit setup var igen min FateV3 stang med et lille let CreedGT størrelse 1000 hjul. Er blevet total fan af dette sæt og det er også med når jagten på aborre går igang.

Efter 20min var jeg kommet frem til et af de spots, der tidligere har holdt fisk. Selv om vandstanden ikke var på det højeste, kunne jeg nemt fiske Vibrax spinneren forholdsvis højt. Da jeg nærmede mig hullet tæt ved brinken, satte jeg tempoet ned på indspinningen og lod den komme dybere ned. Bom der sad den, en god fight og en hurtig landing og tilbage i åen

En ca 45cm havørred kunne afkroges og hurtigt taget et billed inden den fik friheden igen.

Knæk og bræk Flemming