Nauvo er endnu et blink fra Rapala’s nye blink serie, på 9,5 cm og 37gr.. Nauvo har en meget flaksende gang ved alle hastigheder og i spinstop flakser den mens den synker. Rapala Nauvo er et kaste missil som virkelig kaster langt, derudover er det ret nemt at justere fiskedybden med forskellig indspinnings hastighed, ved hurtig indspinning kan Nauvo fiskes hen over grødebælter og ved lidt lavere fart, samt spinstop kan den fiskes i dybden, det var dog over grødebæltet det gav fisk i dag. Små korte spinstop så blinket ikke nåede helt ned i grøden, og Smask!! Sagde det. Et par fine gedder lige under meteren var forbi til en afkrogning.

Jeg fiskede med 13Fishing fateblack 7” 10-40 gram samt 13Fishing Concept TX .. det er fedt med de lange kast på dette forholdsvis lette sæt, men hjulet håndterer det rigtig godt og er nemt at kontrollerer i kastet. For yderlig produktinformation gå til Rapala.dk samt normark.dk. #Rapala #Nauvo #13Fishingeurope #Rapalaproguide