Til 3. Afdeling af Ishøj Sportsfiskerklubs interne klubmesterskab kunne jeg sikre mig årets titel som klubmester. Jeg endte med så mange kilo fisk, at de øvrige deltagere ikke kan nå mig, selvom der er endnu en afdeling tilbage

Der må indvejes 3 fisk af hver art, og det er samlet kilo, som tæller, så det gælder bare om at fange mange og store arter. Derfor havde jeg medbragt både aborre, gedde og medegrej.

De vigtigste komponenter til aborren

Jeg startede med at fiske efter aborre, mens jeg fodrede til fredfiskene. Aborre blev fisket med levende skallle på bundmedestangen, med det klassiske glidetackel bestående af Sufix Super21 Fluorocarbon og VMC wacky krog. Allerede inden første foderkugle ramte overfladen blev min skalle snuppet af en grov aborre, og efter en fed fight kunne jeg nette en fisk på 1760 gr.

Brasenfiskeriet gik lidt sløvt i starten, men jeg prøvede løbende foderpladsen af, for at se om der skulle have indfundet sig nogle brasen. Det var ikke tilfældet de første par timer, så jeg fortsatte med at fiske aborre og jeg fik sikret mig endnu et par fine fisk.

Endelig var der brasen på pladsen og det endte med +20 stk. hvor de største fisk alle var over 3 kilo.

Aborre på knap 1,5 kilo

Jeg brugte også en del tid på gedden, men de var ikke til at få i tale denne dag.