Her er det altså super fedt med de mange farve kombinationer Rapala udbyder agnene i, og ved disse forhold holder jeg meget af de natur tro imitationer , så som feks Skalle,eller Aborre, som henholdsvis hedder ROL og PEL i farvekode..

Jeg var en tur ude efter Gedder i min lokale sø. Vinteren er så småt ved at sætte ind, og vand temperaturen er faldet en del.. hvad jeg ikke lige havde forventet var, at på et par uger, er det normalt, let grumsede vand blevet sprit klart, der ud over var der ingen vind overhovedet, så søen var spejlblank… det er normalt en ret dårlig kombination når det gælder Geddefiskeri.

Heldigvis ramte jeg plet med farve valget, og både Rapala Peto , samt Haku leverede fisk, alle fisk huggede lige efter spinstop, og meget forsigtigt,så jeg mistede desværre mange fisk, kun en enkelt tog drøn hårdt, og som det ses på billedet var den ikke spor tilbage holden.

Til fiskeriet brugte jeg 2 stk 13Fishing sæt.

13Fishing museblack op til 80 gram i 7,4 fod, med 13Fishing Concept A2, samt 13Fishing Museblack op til 130gr i 7,8 for monteret med 13Fishing Concept A3, besøge sæt selvfølgelig monteret med Sufix 832 Line samt flourcarbon forfang,

For yderlig produktinformation gå til Rapala.dk samt Normark.dk. #Rapala #13Fishingeurope #sufix #Rapalaproguide