Vand temperaturen daler drastisk i disse dage, og specielt i overgangs fasen, syntes jeg at Gedderne kan være lidt svære at få i tale. For mig er koldt vand lig med gummi agn, og gerne med curly tail, som kan fiskes utroligt langsomt og stadig ha en god gang i vandet. Der er to katagorier når vi snakker gummi agn. Der er hybrid agn , så som Rapala Peto/ Otus samt Storm Seaker-jerk som alle har den forreste del støbt som en wobler og halen i gummi.. fordelen ved denne type agn er at kastelængden er væsentlig bedre end med de traditionelle gummi agn , så som, Storm V-Slap,T-Bone samt Rip-Roach, fordelen ved disse gummi agn er dog at de kan fisket helt utroligt langsomt uden at gå i bunden, og med Storm’s geniale vægt system kan agnene vægtes alt efter hvor dybt du vil fiske..

Både Storm og Rapala agn fåes i et hav af farver og størrelser

For yderlig produktinformation gå til Rapala.dk samt normark.dk. #13fishingeurope #Rapala #rapalaproguide #Stormluhres