Lørdag havde Ishøj sportsfiskerklub deres traditionelle “Andefiskeri”, hvor der udelukkende fiskes efter aborre og præmierne er And, Rødvin samt grej præmier fra klubbens sponsorer.

Jeg fiskede levende skalle på mit sædvanlige gliderig, sufix flourocarbon i 0,27 og den klassiske VMC wacky krog str 2.

Denne dag var fiskeriet ret svært, og det var meget tydeligt at fiskene kun huggede i meget korte perioder. Thoke og jeg stod og fiskede sammen, og vi kunne begge fornemme at der var fisk i det område vi fiskede i, for de små skaller var meget nervøse.

Vi kunne stå og fiske i 20 minutter uden et hug, men så blev fiskene enige om at hugge hos os begge to. Således havde vi mange dobbelthug i løbet af dagen, selvom fiskeriet var besværligt. Det lykkedes mig at fange 10-12 aborre med den største på 1740 gr, som rakte til en 3. Plads, og i konkurrencen om største vægt på de 3 største fisk kunne jeg også sikre mig en 3. Plads