Kalenderen tillod i dag en kort eftermiddags tur til søen efter arbejde, planen var at fiske ud over det lidt dybere vand med gummi agn. Fremme ved søen blev planerne dog ændret, da det blæste en del, og vindretning lige i smasken.Selvom jeg elsker gummishads så er det ikke det fedeste at kaste i stiv modvind,her kaster en traditionel wobler noget bedre.

Valget faldt på Rapala Twitchin rap, pga at den kaster fantastisk godt, og med stiv modvind er det klart at foretrække. Rapala Twitchin rap er et Jerkbait på 12 cm og 53 gram.. Små hidsige jerk samt godt med spin stop var dagens medicin.Den første fisk tog rigtig hårdt lige midt i spinstoppet! Efter en fed fight kunne en god madamme på 105 cm håndlandes.

Jeg fik også to lidt mindre fisk, men alle taget på Twitchin Rap.. jeg prøvede også et par andre agn,men i dag var det Jerkbait der skulle til.

Til netop jerkbait fiskeri bruger jeg disse to sæt fra 13Fishing. Muse Black, monteret med henholdsvis Concept A2 og A3

For yderlig produktinformation gå til Rapala.dk samt normark.dk. #Rapala #13Fishingeurope #Rapalaproguide #sufix