Den nye gummi shad BAMF fra 13 Fishing er landet i butikkerne, og jeg havde den med på årets første fisketur. BAMF er mega smart konstrueret så den faktisk er hul oppe i bugen, der udover er der en slidse oppe på ryggen, så man kan rigge den op med en str 11 krog og fiske den weedles. Jeg havde dog rigget den op med Storm’s RIP system, som jeg plejer med alle andre gummishads.. BAMF har en lækker vuggende gang hvor halen slår fra side til side, den kan fiskes ultra langsomt , men kan faktisk tåle en ret høj fart uden at det går ud over gangen, det er helt perfekt til dørgning.

Her ses det hvordan Bamf feks rigges op med Storm RIP System

I dag viste den også sit værd, og en lang, tynd, sulten Gedde kunne ikke dy sig

Som sædvanlig brugte jeg de fede stænger og hjul fra 13Fishing, nemli Museblack samt Concept A3

For yderlig produktinformation gå til Normark.dk samt Rapala.dk. #RAPALA #13Fishingeurope #bamf #sufix #Rapalaproguide