Lækker nyhed fra VMC, denne nye dropshot krog har lige det jeg har søgt længe, nemlig et stop punkt  så min agn altid er lige der hvor jeg vil have den. Med andre ord den vil ikke glide længere ned end til den røde markering på krogen.

Spinshot lok monteret med 13fishing’s Vertigo Minnow

VMC Spinshot Lok er specielt udviklet til fiskeri med Drop Shot Rig. Spinshot-systemet tillader fri rotation af agnen rundt om egen akse. Selve krogen er PTFE-belagt hvilket giver en ekstrem glat finish.  Således kroger VMC Spinshot Lok altid nemt og pålideligt i fiskens mund.

Dagens tur til åen bød på en håndfuld aborre, ikke af de store af slagsen. Men dejligt med noget frisk luft. De var svære at finde, men et par hurtige plads skifte gjorde udfaldet. Kunne præsentere min agn ind under et par udhængende træer. Små nøk med stangspidsen og der var bid.

Mit setup til dette fiskeri består af et CreedGT størrelse 1000 hjul og en Omen Black 5-20g 7 fod stang fra 13fishing. Dejligt let setup at have med på farten.

Mobilitet er alt afgørende for mit vedkommende, udover mit lette setup af stang og hjul har jeg min Countdown Backpack fra Rapala på ryggen. Med plads til at det nødvendige til turen, sidder den perfekt og kan nemt komme til de rum der er til rådighed. Der er rum til det hele, 2 stk 3700 kasser man kan komme til fra siden. Rum til vandflaske samt rum til ekstra pakker af softbait og ikke mindst til mit forfang materiale, kroge osv.

Knæk og bræk Flemming