Lørdag var der lovet komplet vindstille, og det skulle selvfølgelig udnyttes til en vertical tur.

Batterier, Solix instrumenter, og elmotor blev slæbt til båden, mens fiskegrejet kun bestod af en håndfuld vertical jigs og én fiskestang. Mit trofaste verticalsæt består af en Muse Black 10-30 gr triggerstang og et lille Concept Z Slide multihjul – begge fra 13 fishing. Linen til vertical er en super stærk 0.104mm 131 G-core sufix fletline, og til at beskytte imod gedernes tænder bruger jeg som forfang 0,71 Invisiline fluorocarbon, ligeledes fra Sufix.

Agnen var som altid Storm’s JokerVert jig.

Der var flere både på søen denne dag, og fælles var, at ingen fangede noget. Der var både folk der kastefiskede og fiskere, der dørgede med skaller og gummiagn.

Dagens endegrej – Storm joker vert. I forskellige størrelser og farver

Jeg fiskede til en masse ekko’er i løbet af dagen, men alle fisk var meget afvisende.

Dog endte jeg med at gøre det klart bedst, da alle andre jeg snakkede med havde trukket en nulbon. Jeg mistede en enkelt gedde og en fornuftig sandart. Heldigvis kom udstyret fra 13Fishing lidt på arbejde med 2 gedder med den største på 5,1kg