Jeg ved ikke om det er de mange vejr skift, som har gjort Januar’s fiskeri svært for mig, men svært har det ihvertfald været. På de store søer har fiskene stået klistret til bunden og jeg har ikke kunne få dem i tale. Men de sidste par ture, er det lykkedes at få hul på fiskeriet igen.

Rapala Haku fisket langsomt, med små Jerk samt nogle lange pauser, leverede et par fine fisk, lige som Rapala Peto som altid også leverer. Men dagens Joker må altså siges at være den nye BAMF gummi shad fra 13Fishing. Igen var det helt langsom indspinning med lange spin pauser der gjorde tricket, og på de sidste to ture, har BAMF leveret godt med fisk, bla denne fine fisk på 101cm

BAMF’s konstruktion med den hule bug, er simpelthen genial, og monteres den med en WMC str 11 enkelt krog kan den fiskes helt grøde fri.

For yderlig produktinformation gå til Rapala.dk samt Normark.dk

#Rapala #Haku #Peto #13Fishing #13Fishingeutope #BAMF # Rapalaproguide