På min sidste tur var gedderne virkelig ikke i hugget. På vores instrumenter kunne jeg se at der var gedder i området, men på trods af, at jeg havde flere forskellige agn forbi næsen på dem, så ville de ikke lege med.

Det er ikke uvant at gedderne her i de kolde måneder godt kan være lidt sløve i det, men man plejer godt at kunne lokke en enkelt eller to til at kaste sig over agnen. Til sidst fandt jeg heldigvis også koden til at få gedderne til at hugge denne dag.

Der skulle simplethen noget mere bling på agnen, og det gjorde forskellen fra at fange nul gedder og til at slutte med 5 fisk i båden. Alle dog i mindre størrelse, men det gav da lidt flex på mine stænger fra 13Fishing.

Min favorit agn, Rapala Peto, blev tilføjet lidt bling med VMC’s 7548 BLADED HYBRID, som er super skarpe trekroge med et lille spinnerblad i bunden, og det kastede pludselig gedder af sig. Da jeg kom hjem, blev der lige rigget et par ekstra Peto op med spinnerbladet, så jeg er klar til næste tur