Vi har nu, snart haft fornøjelsen af 13 Fishing’s lækre produkter i et års tid, og har i løbet af året fået testet de forskellige modeller godt og grundigt af..

I dag har jeg taget udgangspunkt i to stænger med samme kastevægt, men fra to forskellige serier, nemlig Muse Black,samt den en del billigere Fate Black.. Begge stænger har en kastevægt på max 130gr og har en længde på henholdsvis 7,8 fod og 7,4 fod. Fra hjul til stangspids er de nøjagtig lige lange ,men bagved hjulet er Muse lige det stykke længere, det er nok en smags sag hvad man bedst kan lide, men man får et bedre sving når man kaster, der imod syntes jeg at det kortere håndtag på Fate’en er lækkert når jeg fisker Jerkbait.

Selvom kastevægten er den samme på de to stænger, så er der en verden til forskel, Muse er en del lettere, og balancen er også lidt bedre. Klingen på Muse er en del blødere i forhold til Fate.

Jeg har begge to ,og bruger begge to, men Muse er selvfølgelig lidt mere lækker at stå med, men der er jo også en markant pris forskel på de to stænger, og er du som mig ude og fiske flere gange om ugen, vil de sidste penge være givet godt ud, da 13Fishing Muse Black bare er en mega fed stang!!! Når det så er sagt er Fate Black et mega godt alternativ, i den lidt billigere enden.

For priser samt yderlig produktinformation gå til Rapala.dk samt Normark.dk

#13fishingeurope #normark #rapala #Rapalaproguide. #Museblack #Fateblack