Vejrudsigten for tirsdag og onsdag eftermiddag var helt perfekte, men da det ikke kunne lade sig gøre pga. familienes mange planer, tog jeg en eftermiddagstur efter arbejde mandag, og her var vejrudsigten noget mere tvivlsom.

Der var god vind på søen, og når jeg bakkede til et ekko, stod vandet ind over hækken på båden. Heldigvis var beklædningen i orden, og der var desuden ikke ret mange ekko’er at fiske til, og ved solnedgang tegnede det til årets første nultur

Planen var egentlig bare fiskeri fra 15.30 til mørket faldt på, men turen endte med at blive noget længere. Lige da mørket faldt på fandt jeg nemlig et område hvor der stod med 4-5 sandarter og desuden lidt spredte gedder, vinden lagde sig, og jeg blev enig med mig selv om, at jeg netop i nat ikke havde brug for så meget søvn.

Det lykkedes mig at få 3 hug i dette område, og alle var fra sandart. Desværre bommede jeg helt usædvanligt to af dem – måske fordi min Storm jig var så slidt at krogende stort set ikke kunne sidde fast i jiggen.

Denne jig har også fange +100 fisk, så det er nok på tide at pensionere den.

Jeg har heldigvis et fint lager af netop Storm jokervert i 23 cm, så jeg må se at få rigget et par nye op til næste tur.

Det ene tilbud som det lykkedes mig at kroge var en fin sandart lige over 5 kilo – Det blev ikke verdens bedste billede i mørket, men man kan da se fisken.

Som altid bestod setup’et af stang og hjul fra 13Fishing (Muse Black Casting 7’ 10-30 gr. og Concept Z SLD med Sufix 131 i 0.12)