Natten til onsdag var mere kold end forventet, hvilket betød at det beton jeg havde støbt på arbejde dagen før ikke var tørt, og jeg derfor ikke kunne komme videre med projektet.

Nu hvor madpakken alligvel var smurt, blev jeg enig med mig selv om at give rimterne endnu et skud. Hurtigt hjem og hente grej og agn og så afsted mod åen.

Der var ikke mange fisk at spotte, men til gengæld var de få fisk jeg så, ret massive.

De var ikke i det helt store hug humør, der blev forsøgt med både brød og orm, hvor det kun lykkedes at få lokket nogle mindre modeller, og en enkelt grov skalle.

Jeg havde en rest madikker fra sidste klubmesterskab, og havde aftenen forinden været forbi Thoke, som havde lige havde fået en portion nyt grej, deriblandt nogle nye fine VMC7009 medekroge, som jeg havde krejlet en pakke af.

Den store 8’er krog blev byttet ud med en af de nye fine VMC str. 12 kroge, og agnet op med 3 madikker. Alt belastningen på flådet blev rykket helt op, så madikkerne langsomt dalede med strømmen og samtidig løsfoderede jeg hele tiden med madikker, og dette satte langsomt gang i de store rimter.

Jeg begyndte også at fodre med små brød stykker, som de pludselig også tog for sig af.

De næste par timer havde jeg et underholdende fiskeri, og kunne lande en del fisk over 2 kilo, med to virkelig flotte specimen rimter på 2560 og 2880 gr.