I påsken kunne jeg lige klemme en enkelt tur ind efter Havørred.

Det blev kastefiskeri fra båd, da det aktive kastefiskeri er langt sjovere end det passive trollingfiskeri, og fra båd da man langt hurtigere kan besøge en masse forskellige pladser end man kan ved vadefiskeri.

Vi startede med at besøge 3 pladser uden fisk, men herefter fandt vi lidt fisk på helt lavt vand. Senere på dagen rykkede fiskene fra det lave vand og ud på skrænterne. Fiskene var bestemt i hugget og det var knaldhårde hug. Bedste agn på dagen var en 18 gr Møresilda Holographic i Sort/Kobber som stod for langt de fleste af mine fisk.

Desværre mistede jeg en +4 kilo’s på møresilda’en, da krogholdet røg tredje gang den var helt ude af vandet, men bortset fra det, var der intet at brokke sig over denne dag.

Vi havde 15 fisk inde ved bådsiden, med de 2 største på 2,5 kilo. Virkeligt underholdende fiskeri