Det blev endelig premiere dag og gedde sæsonen er skudt igang. Dagen bød på en del mindre fisk fra morgenstunden, men de var i hugget det er jo det vi trods alt har ventet på.

Fandt fiskene på de 3 til 4 meter vand, en god dybde til Haku’en. Da jeg lader den synke lidt inden jeg trækker den ind, med lange spinstop og gode Jerk med stangen, er der ikke mange fisk der kan modstå denne agn. Rapala 3R System Titanium Release Rig som er monteret i X-Rap Haku er en fed detalje, som hjælper med en bedre krogning da krogene ikke sider fast i selve kroppen, men derimod kommer løs under hug. 

14cm – 74gram – 3R Release Rig System – Walk The Dog aktion – VMC 4551 Coastal trekroge – 100LB Titanium Wire.

Denne 90cm gedde tøvede ikke, kunne følge den næsten indtil min kajak, da vandet er virkelig klart, en lille pause med hjulet og smask så sad den der. Den udløste ganske fint Release systemet og jeg kunne stille og roligt få den i nettet.

Fik i alt 12 gedder på X-Rap Haku, hvis ikke du allerede har prøvet den, så er det en klar anbefaling her fra.

Nye farver til X-Rap Haku

Der er for nyligt lanceret en del nye farver til Hakuen, virkelig et godt stykke arbejde der endnu engang er lagt bag. Der er lidt for en hver smag, naturtro og farverige kombinationer.

Få yderligere information her og tjek de nye farver. https://www.normark.dk/fiskeri/endegrej/woblere/x-rap-haku.html

Knæk og bræk Flemming.