Nyhed fra STORM mød Boom Shad der kommer i 24 – 19 – 10 og 8cm. Så der er både til de store Gedder og de lumske Aborre.

Boom Shad har en høj profil og stor hale, det kombineret med en perfekt blødhed, giver det en lækker bevægelse i vandet, langsom rullende gang og folder let sammen, når gedden hugger på. Den smalle krop medvirker til, at den er nem at kaste med og har en afbalanceret action, selv under hurtigere indspinning.

Boom Shad 24cm 88 gram

De store 3D-øjne fungerer som hug punkt for rovfisken. Hvis dette ikke er tiltrækkende nok så er der tilføjet duft i gummiet så der er lidt for en hver smag. Som man kan se kan den monteres med STORM’S Multi-Depth Screw System.

Hvilket gør det let hurtigt at af og påmontere vægt alt afhængig af hvor dybt du ønsker at fiske.

Denne tyksak huggede hårdt på Boom Shaden, da jeg fiskede over høj vegetation, kunne jeg mærke jeg ramte det. Så jeg øgede indspinning hastigheden for at gå fri, det udløste hugget og en god fight kunne gå igang. Første tur som Kajak fisker og så skal man lande sådan et eksemplar, fed oplevelse.

Se nærmere på farverne på Boom Shad på linket herunder https://www.normark.dk/fiskeri/endegrej/soft-baits/boom-shad-big.html

Knæk og Bræk Flemming