Fyldt med glimmer og transparent farver der pulsere mellem grønligt UV og olie nuancer, der giver et helt unikt spil i vandet, gør denne farve sig til en perfekt kombi i alle lysforhold.

Dagen startede med en god håndfuld mindre fisk, efter nogle timer med samme snit størrelse, kom der en del mere vind henover søen. Begyndte at få lidt bedre fisk på X-Rap Haku og Boom Shad. Jeg besluttede at sætte X-Rap Otus 25cm, efter der havde været en død periode. En håndfuld kast senere kom hugget, en bedre fisk havde hugget på Otus. En god fight og lækkert at få første meter fisk på den nye farve kombination.

Et must have i grejkassen, da jeg selv lavede shads til aborre og gedde fiskerier, var dette en af de farve kombinationer jeg brugt mest tid på. Ikke let overhovedet, mange timer blev brugt, på at mixe og blande farver sammen. Blev aldrig helt tilfreds men min udgave. Men så er det lækkert at se Rapala, lige tryller den helt perfekte frem.

En yderst godkendt dag, med masser af action og nyheder der blev prøvet af. Glæder mig allerede til næste tur. Tænker det bliver en tur med Aborre fiskeri.

Knæk og bræk Flemming