Visuelt, nervepirrende og uhyr morsomt. De næste måneder hvor temperaturen gradvis stiger, kan man virkelig få en på opleveren. Med popper fiskeri i overfladen.

Når der er Måge sjov og vandet koger af små fisk der blir jagtet ind over det lavere vand. Er de ideelt at begynde popper fiskeriet, for mit vedkommende er det primært Aborre og Gedde fiskeriet hvor jeg nyder at kaste disse overflade agn.

De sidste par ture i kajakken har givet godt med action, med popper fiskeriet. Og deriblandt faktisk også nogle pæne af slagsen. Vild jagt i overfladen af mindre aborre på jagt. Hvor efter der blev helt stille, som om alle bytte fisk var blevet spist ! Kort tid efter, eksploderede vandet det var som om der kom 50 fodbolde ned fra himmlen. En kæmpe stime af de helt store aborre ville også have en bid af kagen. En virkelig fed oplevelse af få med.

Et pænt eksemplar der huggede uden nogen tøven på Rapala Walk’N’Roll en lækker overflade agn, der flytter noget vand og giver en masse ballade der virkelig provokere til hugget.

Her er et udvalg af de agn jeg bruger til Aborre og Gedderne når jeg jagter dem i overfladen. Få mere information på Normark.dk

Knæk og bræk Flemming