Lidt nyheder fra VMC og Storm er kommet ind af døren og må sige det er ren lækkerier til min jagt på de stribede Aborre. Så med dette setup for du god bevægelse frihed og masser af muligheder for hurtigt at skifte din vægt ud. Lad os se nærmere på det.

Med et dejligt stort krogøje, der virkelig giver plads til Vmc’s nye tungsten vægt. Så bevægelsen i min agn har mere eller mindre fri leg ved indspinning. En anden god detalje på Cheboo Lok er den røde klump hvor i der går 2 nylon stykker ud, hvilket gør at mit gummi jeg montere på krogen bliver holdt godt på plads og ikke smutter tilbage når fisken har hugget på.

49cm på Boomshad 8cm & Cheboo Lok

Som det ses på billedet oven over, kan man tydeligt se den røde kugle i fronten. Her er det hver at bemærke at shaden ikke har flyttet sig fra krogøjet. Virkelig lækker detalje, Cheboo kommer også i en Offset variant når man skal fiske i tæt beplantning så alle mine fortrukne fiske metoder er dækket ind med disse kroge.

Boomshad kommer i 8 og 10 cm perfekt størrelse til mit Aborre fiskeri. Lækker gang i vandet og nogle rigtig fede farver kombinationer. En smal profil og en fornuftig størrelse paddel tail, giver en uimodståelig gang I vandet. Når man så kombinere denne med Cheboo krogene for du virkelig en livlig vrikkende gang I vandet – Et must I grejkassen.

Knæk og bræk Flemming