Hvis du leder efter et fiskehjul, eller med andre ord et fastspolehjul, så kommer jeg forbi de hjul jeg benytter til mit Aborre, Gedde og Havbars fiskeri.  Oddsene for at et fastspolehjul er lige noget for dig, er nemlig rimelig stor, da dette er et af de mest udbredte fiskehjul blandt alle lystfiskere, da det både kan bruges af begyndere og mere erfarne lystfiskere.

Fletline er efter min mening den mest optimale løsning til mine fastspolehjul. Da jeg ønsker god kastelængde samt god kontakt til mit endegrej. Dermed skal det siges jeg benytter mono, men kun når jeg fisker Crankbait på multihjul efter Aborre, da jeg ønsker mono lines flexible stræk.

Okuma Inspira ISX

Til mit Aborre og Gedde fiskeri benytter jeg Okuma’s Inspira ISX str 2000 til Aborre og str 4000 til Gedde fiskerier. Stilfulde, stærke og lette  da det er bygget i C-40X karbon-materiale. Dette reducerer vægten. Det giver mig et solidt spinnehjul, der kan holde til lidt af hvert.

På disse hjul har jeg monteret Sufix 131 0.12 på Aborre hjulet og 0.18 på Gedde hjulet.

Sufix 131

Med 13 fibre for at sikre en konstant stærk konstruktion uden svage punkter og sikre en pålidelig line under kast, hug og fight. Bestående af 1 Gore fiber for optimal rundhed flettet med 12-lags fibre, giver dette en line der skær vandet som en drøm.

Optimal kastelængde i hvert kast, stærk og pålidelig line, jeg bruger ved kysten, åen og søerne.

Et af de steder jeg ikke går på kompromis er her, heller bruge lidt ekstra mønter på en line der holder og har vist det gennem mange år. Denne line har aldrig skuffet mig.

Okuma Azores ZXP

Disse hjul bruger jeg til mit dørge fiskeri efter gedderne i vinter månederne samt på Vestkysten efter Havbars, Makrel og Torsk da det er en arbejds hest uden lige. Robust og designet til saltvands fiskeri. Jeg benytter str 4000 da det passer godt til både gedderne og de stærke havbars. På disse 2 hjul har jeg monteret Sufix 131 0.14

For yderligere information gå på Normark.dk

Knæk og bræk Flemming.