Hvis man vil have fuld action samt udløb for alle pengene, kan jeg klart anbefale en tur efter Sunshine Bass. Da min kærlig til fiskeriet efter Aborre og Havbars er enormt, var der slet ingen tvivl om jeg skulle prøve kræfter med disse i den lokale P&T da der var kommet ny forpagter der har givet nyt live til den gamle barndoms sø i Lundby i det nordjyske.

Kan du forstille dig en Aborre på steroider eller en Havbars med hjemve, så kommer jeg nok ikke nærmere hvad denne fisk har at byde på. Så hold fast !!

Har haft bedste held med at fange dem tidlig morgen eller sen aften, som om de bliver mere aktive og jagende i disse perioder. Kommer helt ind under land og giver nogle vilde takes. Fisker meget varieret hvad angår indspinning, nogle gange langsomt eller med tempo for at se hvad de reagere på. Har de først puffet til dig agn eller du har misset et tilslag skal man ikke tøve med at kast på samme fisk igen, den skal nok hugge igen.

Da jeg nu var ved søen ville jeg også teste nogle nye blink fra Vmc, FLASH CHAMP SPOON KIT 3.5 gram efter Ørrederne mistede et par stykker men til gengæld fik jeg endnu en pæn Sunshine. Så disse solide fightere tager altså også små agn uden tøven.

Har virkelig fået smag for P&T fiskeriet igen efter man kan opleve disse vild basser, enormt morsomt og har da også i tankerne at prøve dem med popper fiskeriet og Jig fiskeri.

En god fighter fisk der også har fået min søn til at spørge om et nyt stangsæt så han er klar til næste tur. Så dette blir helt klart min GO TO art når det er for varmt til de andre arter jeg fisker i det fri. Alle kan være med, en almindelig 9fods spinne stang og et str 2500-3000 hjul og en god line så er man godt kørende.

Der er vist ikke mere at sige end at hvis familien, har brug for en action fyldt tur i naturen er dette helt klart en anbefaling at prøve kræfter med .

Knæk og bræk Flemming