Den absolut nemmeste løsning til mine gummi agn. Let montering af stinger system og med mulighed for hurtig at skifte vægt på din agn.

Pike Screw’en der bliver monteret kommer i 2 forskellige længder, så der er til de mindre gummi agn samt til de større.

Jeg har flere af mine favorit agn fast monteret med Pike screw, i en kasse for sig. Dette gør jeg for ikke at hænge fast i stinger og kroge hele tiden. Så kan jeg hurtigt og nemt skifte model eller farve. 

Vægten der bliver monteret er af tungsten, hvilket er mindre i størrelse iforhold til andre materialer, dog grundet massefylden er tungsten tungest trods dens størrelse. Dette giver en fordel ved at jeg kan montere mere vægt på min Pike screw, da længden på øjet på screw har den længde den nu har.

Kommer i 5-10-15 og 20 gram .

VMC Pike Rig Stinger er designet specielt til geddefiskeri.  Den har to trekroge, VMC Heavy Duty Split Ringe, fleksibel 49-tråds stålwire med 27kg stræk og VMC spikes til fastgørelse under bugen på softbaiten. Stinger systemet er ideel til 18 – 25 cm lange softlures og kombineres med VMC Refill vægte og skruer.

Den sidste ting jeg vil fremhæve og gør at kabalen går op er VMC Swimming Depth adapter. Her har du mulighed for at montere ekstra vægt på alle dine hardbaits, spinnerbait osv, hurtigt og nemt. Hægt den på i front øjet på din agn, derefter sæt den vægt på du ønsker.

Har linket til en gennemgang herunder. Knæk og bræk Flemming