Weekenden blev brugt i godt selskab på kutteren Fyrholm, med artsfiskeri og fuld forplejning, så det var bare at møde op med sit fiskegrej, og så var der sørget for resten.

Fyrholms rekord i arter på disse ture var 16 forskellige, men det fik vi ændret denne dag, så rekorden nu hedder 18 arter, og selv fik jeg 14 forskellige

Martin Hubert sejle dagen igennem kutteren rundt til de forskellige pladser, og holdt den lidt tilbage i den kraftige strøm, så vi kunne fiske optimalt.

Specielt fiskeriet på vand over 20 meter er spændende, da man kan støde på alverdens arter herude. Desuden var det her man hele dagen igennem, kunne opleve de store tun springe fri af vandet.

Min plan for dagen var at fange lidt forskellige arter til Ishøj sportsfiskerklubs interne konkurrence, så der skulle fanges hvar, rødspætte, skrubbe, knurhane og lange.

Langen kan godt være svær i Øresund, og normalt fanges der kun 1-3 fisk pr tur.

Jeg havde bundet et forfang på 0.50 Sufix fluorocarbon, selvlysende små sprutter, og str. 1/0 VMC 9291PS, der er en stærk krog i Perma Steel, som er samme materiale der bruges til de trekroge vi bruger til pirke og trollingblink.

Efter at have agnet krogende med sildestykker, nåede jeg kun at fiske langer i 10-15 minutter gør jeg fik et godt hug, og kunne lande en fin Øresundslange på 2,2 kilo til fiskeriet brugte jeg en Muse Black 40-130 gr triggerstang fra 13Fishing.

Jeg lykkedes også med de andre arter i fornuftige størrelser, så en rigtig god dag på Fyrholm.