Efteråret er over os og det betyder, jagten på de sultne gedder blir sat ind. En tid med smukke farver fra de snart falmende træer og ikke mindst temperatur fald i søerne. Hvilket for det hele til at rykke på sig og jeg rykker med .

Dagen bød ikke på det bedste fiske vejr efter disse gedder, høj sol og ingen vind. Så jeg skulle da også igennem en del agn, for at finde det de var vilde med. Fik de første par fisk på Super Shadow Rap, men det blev ikke ved, de fulgte kun med ind til kajakken desværre.

Tænkte de skulle præsenteres for noget gummi, for at få en mere stille vuggende præsentation, der måske kunne lokke til hugget. Den nye 19cm Boomshad fra STORM, blev monteret med VMC’s nye Pike Rig og 15 tungsten vægt.

Det var åbenbart medicinen for dagen, det fik dem virkelig i hugget. En god håndfuld gedder kunne vende forbi til en hurtig afkrogning ved siden af kajakken.

Sådan blev det ved dog ikke de største gedder men masser af action. Fik testet nye stænger og lidt andet lækkert, men mere om det næste år. Fiskede på 3.5 til 5.5 meter vand, med faldende beplantning på bunden. Så der bliver rykket rundt på skule stederne og gedderne var bestemt spredt.

Men en varieret indspinning med nogle gode spinstop, kunne få dem på finnerne. Boomshad har virkelig en lækker gang i vandet, den smalle profil og store hale, gør virkelig at den vrikker godt også selv ved lav indspinning.

Nok største fisk på dagen på omkring de 90+ cm, jagten forsætter forsat på den helt store bandit. En godkendt dag på vandet.

Knæk og Bræk Flemming.