Startede ud med lidt stille og roligt dropshot fiskeri, på det lidt lavere vand. Dette gave en håndfuld mindre fisk, men kunne hurtigt se at aborrene stod mere spredt. Op mod skrantende af den frie vegation skov, der så småt er ved at kollapse.

Til mit dropshot fiskeri har VMC kommet, med en ny light dropshot krog. Rotere rundt om egen akse, så masser af bevægelse, til din agn. Den lille røde kugle hjælper, til din agn bliver holdt i den helt perfekte position hele tiden. .

Så en god kombination af lidt frækt og bevægelse kan gøre udslaget. En god løsning til Aborre fiskeriet i de måneder vi går i møde. Mit valg af agn til dropshot kan variere meget og kommer helt an på temperatur.

Min GO TO er SPIKE TAIL BLEAK fra STORM, små vibrationer fra halen, gør den virkelige effektiv til de kolde måneder, da Aborrene trykker sig og bliver mindre aktive. Så agn med små stille bevægelser vil gør det godt den kommende tid.

Knæk og Bræk Flemming.