Havde noget fornuftigt fiskeri fra kajakken, efter aborre. Fiskede på kanten op mod et grøde bælte der stod meget højt, så fra 4.5 meter og op mod 1.5 meter tæt beplantet område. Her var vandet levende af små bytte fisk der blev presset op mod det lave område.

Dette gav selvfølgelig en del problemer, med at holde mig fri for grøde på krogene. Så efter jeg havde fået kastet på det meste af området, kunne jeg uden problemer lokaliser og bedømme hvordan min indspinning og Jerk skulle forgå.

40cm Aborre taget på Shadow Rap shad

Disse måneder vi går imøde med faldende temperatur, fisker jeg knap så hurtigt som i de varmere måneder samt bruger til fulde min agn’s arbejdsdybde. Så når jeg har lavet mit kast, køre jeg hurtigt ind på hjulet i nogle sekunder, så jeg ved jeg er i den maksimale arbejdedybde for min agn. Her efter begynder jeg enten med små Jerk eller indspinning af en omgang efter fulgt af pauser. Pauserne er vigtige da mine agn enten er flydende eller synkende, dette giver Aborren lidt mere tid til hugget. De bliver lidt mere dvaske i den kommende tid og til tider svarer at få I tale, så lidt langsommere fiskeri kan gøre udfaldet.

Her ses 2 Shadow Rap shad der har hver deres arbejdesdybde.

Turen gav en god håndfuld pæne Aborre, som alle blev taget på Rapala’s Shadow Rap shad. En af mine absolut favoritter, fordi de kan fiskes så varieret og imitere bytte fisk der er på flugt. Så hvis du ikke allerede har prøvet kræfter med dem, vil jeg klart anbefale disse modeller.

Knæk og bræk Flemming.