Gedderne har været helt inde i sivene og gydde, og er nu på vej tilbage til det dybe vand. Derfor kan de nu findes på plateauer og skrænter. Det kan være et underholdende fiskeri, da fiskene er sultne efter legen og er villige til at bevæge sig noget længere efter agnen. Vinteren og det tidlige forårs træghed er helt forsvundet.

Dette udnyttede jeg i weekenden til at dørge nogle gedder på skrænterne på Storm RIP Roach med multi deept systemet, 10 gram vægt til fiskeri over det lavere vand og 15 gram til fiskeri over det dybere vand.

Jeg trak langs en stejl skrænt, så nogle agn fiskede over 4 meter og andre over 8 meter vand. Fiskeriet var nogenlunde med 10 fisk i båden med længder op til lige over meteren. En enkelt sandart blandede sig også, men da den er fredet blev den afkroget ved bådsiden uden at blive målet eller vejet