Der er ingen tvivl om, at de danske farvande er fyldt med hornfisk for tiden. For nogle en irreterende fisk, da den kan være svær at undgå når der jagtes havørreder. Og for andre, en dejlig spisefisk, men også en fisk der er god at få nye folk igang med fiskeriet på.

Hornfisken kan fanges på mange forskellige agn, men særligt lange slanke blink kan de have et godt øje til. Derfor kunne det også være oplagt, at prøve en tur efter hornfisk med de nye Smelt blink fra Blue Fox.

Det er noget jeg har tænkt mig at gøre, når vi i dag skal ud og optage endnu en fiskevideo for Destination Lillebælt i efter middag et sted i Lillebælt. Dagens mission er selvfølgelig at fange hornfisk, men også formidle lidt tips og tricks til fiskeriet, og inspiration til at måske hive børn og andre knap så erfarne lystfiskere med ud til vandet. For hornfisken kan være en forholdsvis nem fisk at fange, og der er mange af dem. Derfor er det en oplagt “begynder” fisk, hvis man vil give nogen den oplevelse, at få en fisk på krogen.

Jeg er sikker på, at det nok skal blive en god dag.

Kender du ikke allerede vores Gone Fishing videoer ? Så kan du finde dem ved at klikke HER

Knæk og bræk derude 🙂

Mvh Thomas