Februar udgaven af fisk og fri bragte både gode og dårlige nyheder.

Hvis vi skal starte med de dårlige, så lukker predator cuppen. Lidt ærgerligt at den sidste landsdækkende konkurrence lukker, men det er tilsyneladende svært at skaffe præmier. Således var der i år kun én hovedpræmie, og intet til nr 2 samlet, eller til vinderne af de enkelte arter, eller største fisk.

Når der skal fanges 5 store sandart, gedder og aborrer, så er det klart, at der tyndes ud i deltagerfeltet, og det var da også den samme håndfuld personer, der gik igen i stort set alle numre af fisk og fri i hele 2018.

Når det så er sagt, er jeg virkelig glad for at have vundet cuppen, og den eneste præmie der var.

Det har været fedt at jagte de store rovfisk gennem året, og glæden over at lande en stor fisk, har lige fået et ekstra tak opad, da konkurrenceelementet også var til stede. Jeg håber på en ny landsdækkende konkurrence med en masse fede præmier i fremtiden

Slutstillingen i predator cuppen

Årets længste fisk blev sandart på 83 cm, aborre på 51 cm og gedde på 124 cm