Jeg har længe gået og kigget på et baitcaster til aborrefiskeri, så det nye Curado DC var et meget oplagt valg, da DC funktionen hjælper med at reducere overløb, som lettere opstår med små agn. Curado hjulet blev kombineret med en Shimano Zodias 5-15 gr, som har er en virkelig hurtig og sensitiv aktion.

Det er primært disse agn det nye set er købt til

Indvielsen af sættet foregik dog under vertikal fiskeri efter sandart, hvor jeg havde monteret en 15 gr. jig og fik et par fine fisk på dette setup.
Senere på dagen fandt jeg et område hvor der stod en del fisk omkring 3 meters dybde,  og så skulle det nye sæt virkelig testes. Af med jiggen og på med en dybdegående 11 grams rapala shadow rap shad. Sættet kaster virkelig godt, og overraskende langt, og lyden fra DC funktionen er mega fed.


Wobleren blev hurtigt rullet ned i sin arbejdsdybde og herefter indspinning med lidt twich og spinstop. Det var noget sandarterne tændte helt af på – huggene kom alle i spinstop, og jeg fik nogle virkelig fede fights på det lette grej – det er helt sikkert også at finde i båden på fremtidige sandartture.

En af fiskene taget på shadow rap