Ofte får jeg spørgsmålet “hvad fisker du efter?”, men når jeg bare har brug for flex på klingen, så fisker jeg efter det hele. Det var præcis tilfældet på en aftentur, hvor jeg havde medbragt 2 stænger. Yasei perch og Yasei vertical Zander, og begge stænger levede heldigvis op til deres navn.
I min søgen rundt på de forskellige hotspots i søen, fandt jeg fine aborrestimer gedder og sandart. På 3 timer blev Det der til 2 Sandart, 6-7 gedder og en røvfuld aborre.

Spike tail fra Storm blev brugt, da aborrene jagtede smelt i samme størrelse. Vertikal jig blev anvendt til gedde og sandart

På vejen ind mødte jeg en solid stime brasen på 2-3 kilo, som gik og spiste i overfladen, og de kunne dappes på en enkeltkrog agnet med brød. Yasei perch kommer virkelig på arbejde med en 2,5 kilos brasen

En stime aborre på loddet, og jiggen der rammer lige midt i stimen