Christian Willer

 Lystfiskerprofil: Født i september 1970. Min passion for fiskeriet startede, da jeg som 6-årig fik min første fiskestang, og jeg har fisket lige siden. Først i Vejle som junior i 1982 hvor jeg bl.a. byggede fluestang og bandt fluer og fiskede ørreder i Grejs å og Vejle å. Sidenhen er det blevet på Sjælland, som jeg flyttede til i januar 1986. Her startede jeg med Susåen og Næstved kanal.Arter jeg har jagtet er: Regnbueørred – bækørred – havørred – laks – ål – skaller – brasen – rimte – karpe – suder – fladfisk – aborre – gedde. I dag fisker jeg hovedsagligt brakvandsgedder og brakvandsaborre i det sydsjællandske samt havørreder og laks med Møn som udgangspunkt.      

Skal være i grejboksen og hvorfor: En masse blandet Rapala woblere, da man aldrig ved hvilken model, farve samt størrelse, der skal til på selve dagen, men specielt Shadow Rap og Subwalk Army tiltaler mig.

Foretrukne fiskevand: Det sydlige Sjælland samt Møn og Østersøen. Hav – kyst – sø – å.

Bedste lystfiskerhistorie: Min første trollingtur efter laks i Østersøen. Der var høj sol, blå himmel samt næsten ingen vind. Første laks til mig vejede 10,7 kg, og den gav mig en fantastisk fight med 4 udløb på omkring 200 fod – så var man ligesom i gang. Bo og jeg havde en fantastisk dag i båden med ni laks i båden. Det blev til fire laks til mig hvor de to største vejede hver 10,7 kg og 8,2 kg. En uforglemmelig debut med laksen.

Book en Rapala Pro Guide via Rapala.dk